Direktlänk till inlägg 8 maj 2008

För Mycket Jobb För Lite Tid....

Av Johansson - 8 maj 2008 10:25

Bloggandet går faktiskt lite segt men här kommer en iaf


Just nu sitter jag på jobbet och har skittråkigt, har jobbat i 6 dagar nu och har 1 kvar sen är det fanimej helg =D. jag tar mig ju knappt upp ur sängen på mornarna heller så lika bra det hehe.

Jag fattar inte vad vissa människor tänker med, får en kund och jag ser direkt att hans support och garanti gått ut, förklarar det för kunden och säger att vi inte kan hjälpa han osv.

Men han säger "nej nej det vet jag men jag vill bara ha svar på lite frågor osv, jag vill liksom inte ha support eller nått sånt".

VAFAN?, är inte det support då eller??? jäkla pucko =P haha.


Ajja knäppa människor finns det mycket av och dom flesta har en fujitsu-siemens dator =P.


Det Är Skönt Vääääääder

Fan va jag hatar den låten, vet inte vilka som gjort den heller, men så fort det är bra väder tänker jag på den jävla låten, fan ta er som gjort den låten.

I vilket fall som helst så är det faktiskt bra väder nu och det ÄR skönt, skulle tydligen bli bättre väder i helgen tillochmed =D, då vill jag fan grilla, har längtat efter grillat nu jättelänge haha, och potatissallad, och smirnoff ice *dregglar*. Synd att älsklingen inte kan äta grillat och dricka alkoläsk med mig bara =/, men det kommer det också, ellerhur sötnos? ;)


Över till andra fantasier, jag borde börja blogga på jobbet nu ser jag, om jag försöker blogga hemma får jag brainfreeze och sen skriver jag 3 rader med skit.

Nu på jobbet har jag min kreativa sida aktiverad och får fram mycket mer hehe.


Lunch FTW

Vad ska man hitta på på lunchen då, ja ingen aning som vanligt, det får bli det som händer helt enkelt, skulle ju inte sitta helt fel att glassa i solen med ett par öl, fast jag måste jobba ikväll så det blir inget av det.

Kommer och tänka på det nu, fy fan va det var länge sen det var som jag var full sist, känns som 100år typ, jag måste ta och bli helt radiostyrd snart känner jag, lennart har inte fått se friheten på alltför länge nu haha. kanske lika bra det, han brukar ju bara göra saker man får fan för dagen efter endå =P.


Jamen titta, tiden går lite fortare nu!

Då var klockan snart 11 då, 2 timmar kvar alltså. har fått lite mail på jobbet nu som snackar om en teamfest nångång frammöver, teamfesterna brukar vara skitkul faktiskt, aktiviteter blandat med god mat och lite alkohol =).

Får se vad som händer denna teamfest, borde komma ut lite mer info om det snart.


Nu tror jag inte jag ska blogga mer faktiskt, kanske uppdaterar mer sen kanske inte.


Älskar dig Emma <3


Hade det bra allihopa!

 
 
Ingen bild

emma

8 maj 2008 10:59

bra du har nånting att gö på jobbet så tiden går då! Ja vi får väl festa snart antar ja, men du kan festa utan migmed vettu! Puss

 
Sara

Sara

8 maj 2008 11:47

Haha ja du får ta en karatefylla snart men lämna Lennart hemma, han mår bra av att vara instängd jag lovar :D

Jag längtar till i sommar jag med den där familjedagen eller vad det var, verkar fett skoj :D
Puss

http://eckerman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

plumbergirl

8 maj 2008 18:33

Haha...Lennart e ju för fan grym...fråga Lisa;)

 
Luke Alexander

Luke Alexander

17 november 2009 16:48

Det är mycket tröttsamt att arbeta på en mycket långa veckor, men du har det, kan du fortfarande gå och njuta.

http://www.ponged.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johansson - 11 juli 2008 17:59

Sida 8395   Ja då fyller man 23 år då, det är inte varje dag det inte. Började dagen med lite sms grattis från folk, tack så mycket alla ni som sagt grattis =)   Älsklingen var väldigt trött imorse, men hon har jobbat mycket nätter i 2 veckor nu så d...

Av Johansson - 25 april 2008 13:30

 UPDATE - 20:40  Ja nu sitter jag på jobbet igen, fan va jävla tråkigt jag har. Jag fattar inte varför men på fredagskvällar och helger ringer bara en massa skummisar, det är verkligen så också, bara en massa galningar och konstiga människor som ring...

Av Johansson - 23 april 2008 22:14

Hallo igen och ursäkta upphållet, men ni är säkert vana ;)   Jag var ledig måndag och tisdag och det var najjs som fan, behövdes ju verkligen men jag vet inte om jag blev särskilt utvilad. Kommer knappt ihåg vad jag gjorde dom 2 dagarna heller =/.   ...

Av Johansson - 20 april 2008 18:04

Jaha då sitter man på jobbet igen då!   Dagen började ju bra.... inte, chefen ringde 3 min över 9 och undrade om det var skönt att sova =P, "ja väldigt men jag ska gå till jobbet nu så jag har inte tid att prata med dig" svarade jag. Annars var det g...

Av Johansson - 19 april 2008 14:54

Ja efter mycket efterfrågningar (tjat) så tänkte jag börja blogga igen.   Vet inte vart jag ska starta så jag börjar helt enkelt med idag.   Det har ju inte direkt hänt så mycket idag, gick upp och började jobba sen har jag varit me farsan och fikat ...

Presentation

Omröstning

Damion FTW!!!
 Jaaa lätt!
 Nej fan heller!
 Vad betyder FTW?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards